Hoe Vitaminebooster effectief in te zetten:

Als Vitaminebooster stellen we kwaliteit boven kwantiteit, zodat de gebruiker daadwerkelijk de resultaten behaald met onze producten. Hierdoor zullen we niet zomaar producten op de markt brengen dan de producten die bewezen hebben te werken. Binnen de voedingsindustrie zijn er vele die producten verkopen omdat die bewezen hebben te verkopen en niet omdat ze daadwerkelijk resultaat geven. Als Vitaminebooster vinden we het daarom van uiterst belang dat we onze gebruikers voorlichten over de werking van de producten en waarom het werkt, zodat onze producten transparant zijn ook voor de ‘leek’.

Van bestelling tot bezorging:

img 4551 bewerkt

Bestel via de webshop

Kies al je artikelen naar keuze!

img 20211026 wa0001

Wij verpakken en verzenden

Wij verzenden met 100% natuurlijk verpakkingsmateriaal

mg 4324 bewerkt 1920x1080

Binnen 48u bij je geleverd

Volg jouw bestelling via ons verzendplatform

Eerste keer hier? Ontvang €20,- welkombonus*

vitaminebooster vitaminewater 3 smaken

Vitaminedrinks

Vitaminedrink is een drankje op basis van bronwater met een smaakje en toegevoegde vitamines. Het flesje kan je overal mee meenemen, zonder toegevoegde suikers en laag in calorieën.

vitaminebooster all in one v2.0

Gezonde start pakket

Voor minder dan €2,50 per dag heb je al binnen 2 minuten jouw dag gezond gestart en zonder hongergevoel kan jij je ochtend doorlopen en knallen tot aan je lunchbreak.

dagelijkse vitamines pakket

Maak een eigen keuze

Of had je wat anders op het oog? Dat kan natuurlijk ook! De producten zijn namelijk heel modulair te gebruiken. Zo heeft de ene meer eiwitten nodig en de anderen meer gezonde omega-3 vetten.

* Bij besteding van minimaal €20,- excl. verzendkosten

Vitaminebooster voorbeeld dagplanner:

Start je dag goed met Vitaminebooster producten, drink genoeg water (minimaal 1.5li of zoals geadviseerd) of Vitaminedrinks en vul je verbruikte vitamines en mineralen minimaal één keer per dag aan. In het onderstaande geven we je een voorbeeld hoe je je dag zou kunnen indelen met het gebruik van Vitaminebooster producten, dit zou je ook naar eigen inzicht kunnen aanpassen.

Start met een goed ontbijt

De basis van je dag! 

Lunch

Het oplaadmoment voor de middag

Diner

De beloning voor het niet snacken

Tussendoor

Om de energie hoog te houden

Meer voor jouw gezonde start:

Hier vind je lekkere recepten, handige tips of interessante weetjes

bob overdevest mugcake

Recept: Heerlijke mug cake met The Quick Protein Meal

De dagen worden korter, de feestdagen staan voor de deur en we kunnen met z’n allen niet wachten om gezellig bij de kerstboom te gaan zitten met allerlei heerlijke snuisterijen. Dat snap ik natuurlijk als geen ander. Nu kan ik me zo voorstellen dat je tussen al het pepernoten- en chocoladeletter-geweld door ook wel even

rawpixel 323210 unsplash.jpg

Binnenkort: fit en energiek met onze 5-daagse Health Challenge!

Binnenkort lanceren wij onze 5-daagse Health Challenge! Deze challenge gaat jou op praktische wijze helpen om je weer fit en gezond te voelen. En dat doen we niet per se met de producten van Vitaminebooster, maar wél met alle inzichten over een vitaal leven die we in de afgelopen jaren hebben opgedaan. Wat deze challenge

Wij ondersteunen bij jouw gezonde start.

Zo bereid je bijvoorbeeld binnen 2 minuten jouw shake en krijg je al jouw vitamines, mineralen en essentiële bouwstoffen binnen, zodat je de gehele dag energiek en productief bent zonder energiecrash.

Winkelwagen
Scroll naar top