Hoe Vitaminebooster effectief in te zetten:

Als Vitaminebooster stellen we kwaliteit boven kwantiteit, zodat de gebruiker daadwerkelijk de resultaten behaald met onze producten. Hierdoor zullen we niet zomaar producten op de markt brengen dan de producten die bewezen hebben te werken. Binnen de voedingsindustrie zijn er vele die producten verkopen omdat die bewezen hebben te verkopen en niet omdat ze daadwerkelijk resultaat geven. Als Vitaminebooster vinden we het daarom van uiterst belang dat we onze gebruikers voorlichten over de werking van de producten en waarom het werkt, zodat onze producten transparant zijn ook voor de ‘leek’.

Van bestelling tot bezorging:

img 4551 bewerkt

Bestel via de webshop

Kies al je artikelen naar keuze!

img 20211026 wa0001

Wij verpakken en verzenden

Wij verzenden met 100% natuurlijk verpakkingsmateriaal

mg 4324 bewerkt 1920x1080

Binnen 48u bij je geleverd

Volg jouw bestelling via ons verzendplatform

Eerste keer hier? Ontvang €20,- welkombonus*

vitaminebooster vitaminewater 3 smaken

Vitaminedrinks

Vitaminedrink is een drankje op basis van bronwater met een smaakje en toegevoegde vitamines. Het flesje kan je overal mee meenemen, zonder toegevoegde suikers en laag in calorieën.

vitaminebooster all in one v2.0

Gezonde start pakket

Voor minder dan €2,50 per dag heb je al binnen 2 minuten jouw dag gezond gestart en zonder hongergevoel kan jij je ochtend doorlopen en knallen tot aan je lunchbreak.

dagelijkse vitamines pakket

Maak een eigen keuze

Of had je wat anders op het oog? Dat kan natuurlijk ook! De producten zijn namelijk heel modulair te gebruiken. Zo heeft de ene meer eiwitten nodig en de anderen meer gezonde omega-3 vetten.

* Bij besteding van minimaal €20,- excl. verzendkosten

Vitaminebooster voorbeeld dagplanner:

Start je dag goed met Vitaminebooster producten, drink genoeg water (minimaal 1.5li of zoals geadviseerd) of Vitaminedrinks en vul je verbruikte vitamines en mineralen minimaal één keer per dag aan. In het onderstaande geven we je een voorbeeld hoe je je dag zou kunnen indelen met het gebruik van Vitaminebooster producten, dit zou je ook naar eigen inzicht kunnen aanpassen.

Start met een goed ontbijt

De basis van je dag! 

Lunch

Het oplaadmoment voor de middag

Diner

De beloning voor het niet snacken

Tussendoor

Om de energie hoog te houden

Meer voor jouw gezonde start:

Hier vind je lekkere recepten, handige tips of interessante weetjes

202100527 1080953645765744 6362522489513587345 n (1)

Een gezonde start van de dag: altijd een goed idee!

Onmisbare basisproducten voor het beste ontbijt Je kent het vast wel: iedere ochtend is het haasten, rennen, vliegen, vallen en weer doorgaan. Grote kans dat een goed ontbijt er dan zomaar bij inschiet. En dat is zonde, want een gezonde start is een essentieel onderdeel van een energieke dag! Gelukkig is Jan de Vitamineman er

272848366 1839184246275153 3739634851715383105 n

Product wegwijzer: Hoe werkt het bij Vitaminebooster?

Yes, ik weet het: het aanbod van Vitaminebooster is ruim en veelzijdig. Zo bied ik niet alleen een groot assortiment van verschillende producten aan, ik geef je ook nog eens de mogelijkheid om ze in allerlei combinaties aan te schaffen. Logisch dus dat je daarom de draad misschien even kwijt bent. In deze wegwijzer licht

Wij ondersteunen bij jouw gezonde start.

Zo bereid je bijvoorbeeld binnen 2 minuten jouw shake en krijg je al jouw vitamines, mineralen en essentiële bouwstoffen binnen, zodat je de gehele dag energiek en productief bent zonder energiecrash.

Winkelwagen
Scroll naar top