Binnenkort: fit en energiek met onze 5-daagse Health Challenge!

Binnenkort lanceren wij onze 5-daagse Health Challenge! Deze challenge gaat jou op praktische wijze helpen om je weer fit en gezond te voelen. En dat doen we niet per se met de producten van Vitaminebooster, maar wél met alle inzichten over een vitaal leven die we in de afgelopen jaren hebben opgedaan. Wat deze challenge precies inhoudt? Lees maar gauw verder!

Word weer fit, energiek en productief

Wellicht is de volgende situatie enorm herkenbaar voor je. Je leidt een druk bestaan: iedere ochtend ben je al vroeg in de weer om alles op tijd klaar te krijgen voordat de dag echt begint. Opstaan, douchen, aankleden, ontbijten en als een speer naar je werk racen. Misschien moeten er ook nog kinderen in de steigers gezet en naar school gebracht worden. Kortom: druk, druk, druk!

Het zal ons dan ook niets verbazen dat je door al die hectiek voor de makkelijke weg kiest. Daarmee bedoelen we dat je niet goed eet, dat je stresslevel hoog ligt en dat je alles eigenlijk maar met halve aandacht doet. Het gevolg? Je voelt je futloos, ongezond en weinig productief. Zonde! Want ook al barst je agenda aan alle kanten uit z’n voegen, dat betekent nog niet dat jij niet goed in je vel zou kunnen zitten. Integendeel: als je doet wat je leuk vindt, dan zou je nu júíst bruisen van de energie!

Vijfdaagse Health Challenge van Vitaminebooster

Vitaminebooster heeft een mooie manier voor je ontwikkeld om die energie weer terug je leven in te blazen. Met onze 5-daagse Health Challenge zorgen we ervoor dat jij met een aantal handige en makkelijke trucjes weer grip op je mentale en fysieke gezondheid krijgt.

Je gaat gedurende een periode van vijf dagen iedere dag aan de slag met een opdracht. Deze opdrachten liggen in lijn met de lifestyle-tips die we geregeld op onze socials delen. Terwijl jij aan jezelf werkt, evalueren we tussendoor hoe het met je gaat en wat je merkt aan je lichaam, je energie en je productiviteit. Ons doel? Jou helemaal oppeppen en jou weer JIJ te laten voelen. Ervoor zorgen dat je weer fit, energiek en productief wordt. Want dat verdien je!

Benieuwd geworden? Houd onze socials dan in de gaten, want binnenkort delen we hier mee over! Meteen met ons in contact komen? Stuur ons dan een bericht via deze link. Tot snel!

 

 

 

 

Jan Kreuk

Jan Kreuk

Sinds 2011 houd ik mij bezig met het welzijn van mensen. Als verpleegkundige en NLP Master Practitioner ben ik betrokken bij de processen in en rondom het menselijke lichaam. Samen met een team van experts houd ik mij bezig met iedereen die op natuurlijke wijze meer energie wil gedurende de dag. Zo ontzorgt Vitaminebooster bij een gemakkelijke maar bovenal een gezonde start van de dag te hebben, ongeacht wat jouw doel is, zodat je jouw energie kunt behouden gedurende de dag zonder energiecrash.

Deel deze blog:

Wij ondersteunen bij jouw gezonde start.

Bereid binnen 2 minuten jouw shake en krijg je al jouw vitamines, mineralen en essentiële bouwstoffen binnen, zodat je de gehele dag energiek en productief bent zonder energiecrash.

Winkelwagen
Scroll naar boven