Hoe Vitaminebooster effectief in te zetten:

Als Vitaminebooster stellen we kwaliteit boven kwantiteit, zodat de gebruiker daadwerkelijk de resultaten behaald met onze producten. Hierdoor zullen we niet zomaar producten op de markt brengen dan de producten die bewezen hebben te werken. Binnen de voedingsindustrie zijn er vele die producten verkopen omdat die bewezen hebben te verkopen en niet omdat ze daadwerkelijk resultaat geven. Als Vitaminebooster vinden we het daarom van uiterst belang dat we onze gebruikers voorlichten over de werking van de producten en waarom het werkt, zodat onze producten transparant zijn ook voor de ‘leek’.

Wij ondersteunen jouw gezonde start.

Start je dag goed met Vitaminebooster producten, drink genoeg water (minimaal 1.5li of zoals geadviseerd) of Vitaminedrinks en vul je verbruikte vitamines en mineralen minimaal één keer per dag aan. In het onderstaande geven we je een voorbeeld hoe je je dag zou kunnen indelen met het gebruik van Vitaminebooster producten, dit zou je ook naar eigen inzicht kunnen aanpassen.

06.00u - 09.00u

Start met een goed ontbijt

De basis van je dag! 

11.30u - 14.00u

Lunch

Het oplaadmoment voor de middag

17.00u - 20.30u

Diner

De beloning voor het niet snacken

Tussendoor

Om de energie hoog te houden

In 3 stappen jouw gezonde start gerealiseerd

1. Bestel de producten

Kies een doel en bestel deze producten of stel je eigen pakket samen

2. Wacht op je pakket

Binnen 48u na bestelling leveren we jouw pakket op het door jouw gekozen adres

3. Begin jouw boost

Start de volgende ochtend met een hoogwaardig vitamine en energierijk ontbijt

Wij ondersteunen bij jouw gezonde start.

Zo bereid je bijvoorbeeld binnen 2 minuten jouw shake en krijg je al jouw vitamines, mineralen en essentiële bouwstoffen binnen, zodat je de gehele dag energiek en productief bent zonder energiecrash.