Hoe Vitaminebooster te gebruiken?

Bereid binnen 2 minuten jouw shake en krijg je al jouw vitamines, mineralen en essentiële bouwstoffen binnen, zodat je de gehele dag energiek en productief bent zonder energie crash.

Onze producten zijn zo ontworpen dat jij van alle gemakken voorzien bent. Zo kan jij een gemakkelijke maar bovenal een gezonde start van de dag hebben. Vitaminebooster is voor iedereen die op natuurlijke wijze meer energie wil gedurende de dag. Zo ontbijt bijvoorbeeld Paul met 1 schep Greenbooster, 1 schep Nutribooster aardbei en 250ml aan melkproducten, even mixen en genieten maar!

Hoe gebruik je Vitaminebooster producten?

Greenbooster:

Als Team Vitaminebooster gebruiken we ook de Greenbooster op 3 verschillende manieren, ervaar zelf welke optie voor jouw het beste zal werken.

Hardcore Green
Neem een kleine beker met deksel. Doe een schep (10 gram) poeder erin en vul tot maximaal de helft bij met water (50ml is perfect). Deksel erop en 10 seconden flink schudden. Check of alles is opgelost en drink in 1 teug op. Hardcore groen voor de smaakfanaat!

Startup Green
Pak je favoriete shakebeker. Doe een schep (10 gram) poeder erin en vul bij met water (300ml is perfect). Deksel erop en 10 seconden flink schudden. Wacht een minuut en check of alles is opgelost. Open de shakebeker en geniet op je gemak van een Startup Green.

Smooth Green
Dit is waar jouw creativiteit naar voren komt. Een schepje poeder toevoegen aan een verse smoothie geeft hem dat gezonde verse gevoel waar je dag lekker mee begint. Ons recept? Pak je shakebeker, doe 30 gram Nutribooster erin. Een schep Greens erin van 10 gram en dan aanvullen met 200 ml koude verfrissende melk. Shake it! Smooth Greens voor iedereen.

Tip: Gebruik de Greenbooster in de ochtend, zodat je de gehele dag kan profiteren van de extra energie op biologische basis.

Nutribooster:

Beschikbaar in 4 overheerlijke smaken: Aardbei, Banaan, Chocolade en Vanille.

De 3 methodes die we zelf het liefst gebruiken zijn:

Nutri Milkshake
Pak jouw favoriete shakebeker. Doe een schep (30 gram) van smaak naar keuze erin en vul bij met melk (200ml is perfect). Deksel erop en 30 seconden flink schudden. Wacht een minuut en check of alles is opgelost. Open de shakebeker en geniet op je gemak van een Nutri Milkshake.

Nutri Greens
Pak een shakebeker of blender. Doe een schep Nutribooster (30 gram) van smaak naar keuze erin en een schep Greenbooster (10 gram) vul dit aan met melk (200ml). Deksel erop en 30 seconden flink schudden. Wacht een minuut voor de ideale mix. Geniet van een Nutri Greens zowel thuis als onderweg.

Nutri Smoothie
Dit is waar jouw creativiteit naar voren komt. Een schepje poeder toevoegen aan een verse smoothie geeft hem dat gezonde verse gevoel waar je dag lekker mee begint. Ons recept? Pak je shakebeker of blender, doe 30 gram Nutribooster erin. Jouw lievelingssmoothie ingrediënten en dan aanvullen met 200 ml koude verfrissende melk. Shake it! Geniet van jouw Nutri Smoothie, waarin alle bouwstoffen zitten die jij nodig hebt.

Tip: Wil je een goede koude shake of smoothie? Gebruik dan diepvriesfruit als extra ingrediënten, daarbij vullen extra vezels de maag en zal je minder snel trek krijgen, scheelt weer een snackmoment. En gezond en minder snoepen, twee vliegen in één klap.

Wil je de Nutribooster en de Greenbooster combineren voor jouw gezonde start van de dag?
Maar natuurlijk kan dat! Mix de Nutribooster en de Greenbooster met de 200ml melk, melkproducten of smoothie, de 300ml water is dan niet nodig. Deze combinatie geeft nog meer energie en productiviteit gedurende de dag, want je hebt en al je vitamines binnen en als je benodigde bouwstoffen. Klaar is Kees!

Heb jij nog goede ideeën voor shakes of smoothies?
Zelf mag je natuurlijk ook experimenteren met de beste smaakervaring voor jou. Heb je daarom zelf een idee, nieuw creatief recept of bijzondere manier van Vitaminebooster inzetten voor jouw dagelijkse fitheid? Stuur me jouw tips, idee of succesverhaal toe. Wordt jouw verhaal gepubliceerd dan krijg je van ons een gratis pot Greenbooster of Nutribooster naar keuze.

Jan Kreuk

Jan Kreuk

Sinds 2011 houd ik mij bezig met het welzijn van mensen. Als verpleegkundige en NLP Master Practitioner ben ik betrokken bij de processen in en rondom het menselijke lichaam. Samen met een team van experts houd ik mij bezig met iedereen die op natuurlijke wijze meer energie wil gedurende de dag. Zo ontzorgt Vitaminebooster bij een gemakkelijke maar bovenal een gezonde start van de dag te hebben, ongeacht wat jouw doel is, zodat je jouw energie kunt behouden gedurende de dag zonder energiecrash.

Deel deze blog:

Wij ondersteunen bij jouw gezonde start.

Bereid binnen 2 minuten jouw shake en krijg je al jouw vitamines, mineralen en essentiële bouwstoffen binnen, zodat je de gehele dag energiek en productief bent zonder energiecrash.

Winkelwagen
Scroll naar boven