Van een lachend meisje, naar een volwassenvrouw

Op 28 november 2011 ben ik veranderd van een lachend en vrolijk meisje, naar ineens een hele volwassenvrouw, die eigenlijk moest gaan puberen. Ik was een 15-jarig meisje waarvan haar ouders gingen scheiden. Ik ging mijn emotie verbergen in eten, eten en nog eens eten, het contact tussen mij en mijn vader ging slecht en slechter. Ik werd dikker, ik werd ongelukkiger en ik lachten nooit meer…

Daar zat ik dan met mijn mierzoete energydrank...

5/5

Johanna

Afgelopen februari kwam ik in aanraking met Vitaminebooster, oftewel met Jan. Hij verteld zo enthousiast over de producten die hij gemaakt heeft, dat ik me plaatsvervangend zat te schamen met mijn blikje energydrank in mijn hand.

Ondertussen ben ik om!

Ik heb een probeerpakket genomen. Ik vond de shakes direct allemaal lekker. Echt fantastisch. Ik gebruik zelf 100 ml extra melk, omdat ik gewoon gek ben op melk, en eerlijk je hebt net iets meer shake. :-) De greenbooster was wennen. Het voelde zeker wel gezond, maar het paste niet bij mij. Dus ben ik de multivit tablet erbij gaan slikken.

Ik voel me super lekker in mijn vel met mijn dagelijkse shake en vitamine tablet. Ik weet dat ik alles binnen krijg wat nodig is, en ik weet dat dit op een fantastische manier gecreëerd is.

Vitaminebooster is snel in levering, netjes verpakt, keurige afhandeling.
Ik ben heel blij met jullie.

Bedankt voor het stoppen met die mierzoete blikjes, en nog meer bedankt voor al het goeds wat ik binnen krijg! Ohja en mijn kinderen vinden jullie kauwvitamines heerlijk! Makkie dus voor deze mama!

Onze 3 dagelijkse belofte:

Vitaminebooster jus d'orange

Biologische dagstart

Start elke dag met vernieuwde energie door het gebruiken van onze biologische producten. Géén onnodige kleur-, geur en smaakstoffen toegevoegd.

john schnobrich 520023 unsplash.jpg

Haal meer uit je activiteit

Vermijd energiecrashes door het gebruik van de juiste producten die je lichaam en energiebalans voeden. Maak van jouw werkdag een feestje.

Vitaminebooster Blij Thuiswerken

Niet goed geld terug

Ondanks dat wij onze uiterste best doen om de beste producten te ontwikkelen, kan het zijn dat iets niet bij je past. Geld terug zonder gezeur!

Geen spierpijn meer na een 10km run...

5/5

Paul

Wekelijks ren ik braaf mijn rondje van 10 kilometer, niet omdat ik het nu zo geweldig vind maar om mijn conditie op peil te houden. Als ondernemer, zeker in deze rare tijden, is goed voor je lichaam zorgen absoluut essentieel. Dus let ik op mijn voeding en hou ik mijn lijf fit met hardlopen. Alleen had ik altijd spierpijn na het sporten, soms wel 3 dagen lang. Nu heb ik op jouw advies Magnesiumbooster gekocht en de pillen ingenomen voor het sporten. Baat het niet dan schaadt het niet dacht ik. Maar wat blijkt; ik heb zondag gerend en maandag helemaal geen spierpijn gehad. Magnesiumbooster werkt en jouw adviezen zijn top.

Meer energie door Vitamine B12 op niveau...

5/5

Natasja

Jan is een fijne kerel. Hij is open en eerlijk al de eerste keer toen ik hem sprak. Hij wil graag mensen helpen en iets voor ze betekenen. Dat vind ik echt super mooi.. vaak zie je dat het bij mensen/bedrijven om geld gaat, maar dat vind ik bij Jan niet. Dat merk je aan hoe hij praat/luistert mee denkt enz.

Ik was op zoek naar gezond ‘spul’ waardoor ik meer energie zou krijgen. Zodoende kwam ik op de website van Vitaminebooster terecht. Dit sprak me wel aan, ik dacht laat ik het eens proberen. Al merk ik niet altijd dat ik meer energie heb, maar als ik terug kijk naar de afgelopen periode heb ik zeker wel meer energie gekregen. Voorheen een stukje wandelen zag ik amper zitten en nu als ik al bijna een uur aan het lopen ben, kan ik soms gerust nog verder. Echt heerlijk! En voordat ik de greenbooster ging gebruiken had ik bloed geprikt en tijdens ook en wat zag ik? Dat mijn Vitamine B12 omhoog was gegaan, terwijl die voor die tijd steeds zakte. Dus een echt bewijs (zwart op wit) dat het helpt..!:)

Dus geef het een kans, probeer ook de producten van Jan uit..! Enne extra vitamines enz kan nooit kwaad

In 3 stappen jouw gezonde start gerealiseerd

1. Bestel de producten

Kies een doel en bestel deze producten of stel je eigen pakket samen

2. Wacht op je pakket

Binnen 48u na bestelling leveren we jouw pakket op het door jouw gekozen adres

3. Begin jouw boost

Start de volgende ochtend met een hoogwaardig vitamine en energierijk ontbijt

Blije klanten fotoboek:

Wij ondersteunen bij jouw gezonde start.

Bereid binnen 2 minuten jouw shake en krijg je al jouw vitamines, mineralen en essentiële bouwstoffen binnen, zodat je de gehele dag energiek en productief bent zonder energiecrash.

Winkelwagen
Scroll naar boven