Klanten vertellen...

Wanneer wordt jouw eerste gezonde start?

Van een lachend meisje, naar een volwassenvrouw

Op 28 november 2011 ben ik veranderd van een lachend en vrolijk meisje, naar ineens een hele volwassenvrouw, die eigenlijk moest gaan puberen. Ik was een 15-jarig meisje waarvan haar ouders gingen scheiden. Ik ging mijn emotie verbergen in eten, eten en nog eens eten, het contact tussen mij en mijn vader ging slecht en slechter. Ik werd dikker, ik werd ongelukkiger en ik lachten nooit meer…

Daar zat ik dan met mijn mierzoete energydrank...

5/5

Johanna

Meer energie - type

Afgelopen februari kwam ik in aanraking met Vitaminebooster,  oftewel met Jan. Hij verteld zo enthousiast over de producten die hij gemaakt heeft, dat ik me plaatsvervangend zat te schamen met mijn blikje energydrank in mijn hand.

Ondertussen ben ik om!

Ik heb een probeerpakket genomen. Ik vond de shakes direct allemaal lekker. Echt fantastisch. Ik gebruik zelf 100 ml extra melk, omdat ik gewoon gek ben op melk, en eerlijk je hebt net iets meer shake. :-) De greenbooster was wennen. Het voelde zeker wel gezond, maar het paste niet bij mij. Dus ben ik de multivit tablet erbij gaan slikken.

Ik voel me super lekker in mijn vel met mijn dagelijkse shake en vitamine tablet. Ik weet dat ik alles binnen krijg wat nodig is, en ik weet dat dit op een fantastische manier gecreëerd is.

Vitaminebooster is snel in levering, netjes verpakt, keurige afhandeling.
Ik ben heel blij met jullie.

Bedankt voor het stoppen met die mierzoete blikjes, en nog meer bedankt voor al het goeds wat ik binnen krijg! Ohja en mijn kinderen vinden jullie kauwvitamines heerlijk! Makkie dus voor deze mama!

Geen spierpijn meer na een 10km run...

5/5

Paul

Meer energie - type

Wekelijks ren ik braaf mijn rondje van 10 kilometer, niet omdat ik het nu zo geweldig vind maar om mijn conditie op peil te houden. Als ondernemer, zeker in deze rare tijden, is goed voor je lichaam zorgen absoluut essentieel. Dus let ik op mijn voeding en hou ik mijn lijf fit met hardlopen. Alleen had ik altijd spierpijn na het sporten, soms wel 3 dagen lang. Nu heb ik op jouw advies Magnesiumbooster gekocht en de pillen ingenomen voor het sporten. Baat het niet dan schaadt het niet dacht ik. Maar wat blijkt; ik heb zondag gerend en maandag helemaal geen spierpijn gehad. Magnesiumbooster werkt en jouw adviezen zijn top.

Meer energie door Vitamine B12 op niveau...

5/5

Natasja

Sportief zijn - type

Jan is een fijne kerel. Hij is open en eerlijk al de eerste keer toen ik hem sprak. Hij wil graag mensen helpen en iets voor ze betekenen. Dat vind ik echt super mooi.. vaak zie je dat het bij mensen/bedrijven om geld gaat, maar dat vind ik bij Jan niet. Dat merk je aan hoe hij praat/luistert mee denkt enz.

Ik was op zoek naar gezond ‘spul’ waardoor ik meer energie zou krijgen. Zodoende kwam ik op de website van Vitaminebooster terecht. Dit sprak me wel aan, ik dacht laat ik het eens proberen. Al merk ik niet altijd dat ik meer energie heb, maar als ik terug kijk naar de afgelopen periode heb ik zeker wel meer energie gekregen. Voorheen een stukje wandelen zag ik amper zitten en nu als ik al bijna een uur aan het lopen ben, kan ik soms gerust nog verder. Echt heerlijk! En voordat ik de greenbooster ging gebruiken had ik bloed geprikt en tijdens ook en wat zag ik? Dat mijn Vitamine B12 omhoog was gegaan, terwijl die voor die tijd steeds zakte. Dus een echt bewijs (zwart op wit) dat het helpt..!:)

Dus geef het een kans, probeer ook de producten van Jan uit..! Enne extra vitaminen enz kan nooit kwaad🤗🤗

Gewicht verliezen zonder energiecrash...

5/5

Josje

Bewuster eten - type

Na veel producten en programma’s geprobeerd te hebben, die meer energie beloofde tijdens het gewicht verliezen, had ik het eigenlijk een beetje laten varen. Toen ik in aanraking kwam met de Greenbooster raakte ik geïnteresseerd. Vanaf die dag gebruik ik Vitaminebooster ‘All-in-One’ pakket dagelijks. Door de Greenbooster in combinatie met de Nutribooster kan ik gemakkelijk mijn dag starten en doorlopen zonder energiecrash.

Jan heeft een breed georiënteerde blik en toch heeft hij specifieke aandacht voor detail

Ann

Wat anderen zeggen:

5/5

Angela

Sportief zijn - type

Jan is gedisciplineerd, erg hartelijk, lief en zorgzaam. Hij laat je het werk niet alleen doen. Hij blijft je volgen ook al laat je soms even niets van je horen.

5/5

Britt

Meer energie - type

“Ik wil Jan bedanken voor zijn zeer interessante en nuttige online training, die ik nu nog dagelijks toepas in mijn beroep en opleiding.”

5/5

Sander

Fitte medewerkers - type

Je hebt er hard voor gewerkt Jan! Jou kennende gaat ook dit weer een groot succes worden.

5/5

Claudia

Meer energie - type

Jan, ik ben dankbaar voor dit kleine gebaar dat een groot effect heeft en ik weet zeker dat ik niet de enige ben.

5/5

Sara

Bewuster eten - type

Die Nutribooster Banaan is echt heerlijk. Heb je die bananensmaak weleens gemixt met de chocoladesmaak? Echt een aanrader!