Nutribooster: Pas op, hier kun je fit van worden

Vandaag gingen de sportscholen weer open. Als je net als de meeste mensen vanochtend toen de wekker ging dacht “moet dat nu echt?”, weet dan dat ik vroeg opgestaan ben en richting sportschool ben gefietst. Alle martelwerktuigen stonden blinkend en schoon klaar, netjes gedesinfecteerd. Één uur later was ik dolblij dat ik dat gevoel weer had: dat heerlijke gevoel dat je krijgt van die tintelende spieren na een inspannende work-out en die boost in energie heb ik zo gemist. Hoe ik dat deed? Door mijn Nutribooster ontbijt.

’s Ochtends is je energievoorraad van de avond daarvoor wel zo ongeveer opgebruikt. Tegelijk start je maag langzaam op, niet iedereen wil meteen bruine boterhammen met kaas als ze wakker worden. “Help, zware vezels, gluten en koolhydraten!”, schreeuwt je maag. Hoe graag doe jij bij het openen van je ogen meteen een zware workout? Gun je maag daarom een goede start van de dag.

Zelf laat ik altijd eerst mijn maag wennen aan de nieuwe dag. Een kopje heet water, in de vorm van koffie of thee maar ook puur, doet wonderen. Is dat eenmaal naar binnen, dan open ik mijn grote pot Nutribooster in mijn lievelingssmaak van dat moment. Ik ben op dit moment verslingerd aan de Banaan, daarvoor was chocolade favoriet. Een flinke schep poeder erin, melk erbij en schudden tot het schuim duidelijk zichtbaar is in je shakebeker. Je voelt de energie terugkomen in je lichaam binnen een minuut, klaar voor een nieuwe geweldige dag.

Wat zit in mijn Nutribooster:
Nutribooster is in essentie een eiwitproduct van melk en soja. Voor de houdbaarheid en kleur hebben we gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten als citroenzuur en beta Caroteen. Om zo min mogelijk carbs te hoeven verwerken is wat zoetstof gebruikt (niet te veel) en om je poeder niet te laten klonteren in de pot is het natuurlijke mineraal silicium dioxide toegevoegd. De kleur en smaak, zoals banaan, komen van aroma’s en natuurlijke kleurstoffen. Simpel, doeltreffend en licht verteerbaar in de ochtend. Geen poespas, geen geheime ingrediënten of formule. Wel een makkelijk drinkbare maaltijdvervanger waardoor je in de ochtend sneller op gang komt.

Greenbooster en Nutribooster in de mix:
We krijgen in onze succesverhalen vaak terug van onze klanten dat ze een schepje Greenbooster door de Nutribooster mixen. Zelf mix ik de Greenbooster apart, omdat ik mijn bananensmaak te lekker vind. Het samenvoegen van beiden is wel de eenvoudigste manier om een ontbijt voor kampioenen samen te stellen. Eiwit, extra vitamines, vezels en mineralen in een beker. Die vezels zijn onverteerbare vezels overigens, dus goed voor je spijsvertering en geen energievreter. Dus wil jij het ultieme gemak, mix gerust beide boosters door elkaar en shake ze.

Pas op, fitheid
Als je net als ik het meest geniet van je workout als hij klaar is, denk dan dat je maag er ’s ochtends net zo over denkt. Laat je maag rustig wakker worden met een lekkere eiwitshake van Vitaminebooster, dan zul je merken dat de dag sneller opstart. Je hoeft niet meteen 3 x per week op de sportschool in de touwen te hangen om dat effect te bereiken. Gewoon een glaasje heet water en daarna je vitaminebooster shake zorgt voor een verbeterde ochtendroutine zodat je lichaam meer kracht heeft in de eerste uren.

Dus wil je af van die futloosheid, moeheid en geen energie?
Start je dag goed met Nutribooster, wie weet komt die sportschool er dan ook weer eens van.

Jan Kreuk

Jan Kreuk

Sinds 2011 houd ik mij bezig met het welzijn van mensen. Als verpleegkundige en NLP Master Practitioner ben ik betrokken bij de processen in en rondom het menselijke lichaam. Samen met een team van experts houd ik mij bezig met iedereen die op natuurlijke wijze meer energie wil gedurende de dag. Zo ontzorgt Vitaminebooster bij een gemakkelijke maar bovenal een gezonde start van de dag te hebben, ongeacht wat jouw doel is, zodat je jouw energie kunt behouden gedurende de dag zonder energiecrash.

Deel deze blog:

Wij ondersteunen bij jouw gezonde start.

Bereid binnen 2 minuten jouw shake en krijg je al jouw vitamines, mineralen en essentiële bouwstoffen binnen, zodat je de gehele dag energiek en productief bent zonder energiecrash.

Winkelwagen
Scroll naar boven