Succesverhalen

Wanneer is jouw eerste gezonde start?

Mijn ervaring met Jan Kreuk:

Wat mij van het begin af aan al opviel is zijn enorme dríve voor hetgeen hij doet. Dat is vooral terug te zien in zijn service-gericht houding naar zijn omgeving. Zo daagt hij bij aan een gezamenlijk resultaat door een optimale afstemming tussen zijn eigen kwaliteiten en die van het individu of een groep.

In de afgelopen periode heb ik gemiddeld twee werkdagen per week met Jan samengewerkt voor een periode van 8 weken. Zo maakte ik van dichtbij mee hoe hij klanten en collega’s tot (top)prestaties bracht door consistent, kwalitatief goede informatie te verstrekken.
groepscoaching vitaminebooster

Zo gaf hij trainingen over de werking van het lichaam, over het ziekteproces van COVID-19 en behandelingsopties en het behalen van beoogde (sport) resultaten. Hiervoor gebruikte hij relevante achtergrond informatie, gebruikmakend van helder en begrijpelijk taal. Kortom Jan is uitermate vakbekwaam, hij heeft uitgebreide kennis en ervaring die hem in staat stelt om problemen / de situatie te omschrijven, te analyseren en te vereenvoudigen.

Jan gaat problemen niet aan uit de weg maar zoekt actief naar oplossingen en scheidt hij hoofdzaken gemakkelijk van bijzaken, waardoor je snel bij de kern van het onderwerp kan komen. Hij past bestaande concepten toe als metafoor om verduidelijking te geven en heeft zodoende een actieve bijdragen in het eindresultaat.

Jan kijkt verder dan zijn verpleegkundig domein, specialismen en doelgroep. Zo is hij naast zijn beroepsuitoefening op zoek naar mogelijkheden om zichzelf verder te blijven ontwikkelen, waarbij hij over de grenzen heen durft te kijken van eigen beroep en organisatie. Door die constante ontwikkeling van zijn kennis en kunde bedenkt hij steeds nieuwe manieren om activiteiten sneller en efficiënter uit te kunnen voeren, wat hem in staat stelt om goed te blijven functioneren als de situatie onverwachts wijzigt.

Samenvattend: Ik ben heel blij om met Jan te hebben kunnen samenwerken, zijn drive en discipline was vooral voor mij een ware inspiratie.

Jan heeft een breed georiënteerde blik en toch heeft hij specifieke aandacht voor detail

Coen

Wat anderen zeggen:

Sara
Beoordeling 5/5
Lees verder
Die Nutribooster Banaan is echt heerlijk. Heb je die bananensmaak weleens gemixt met de chocoladesmaak? Echt een aanrader!
Paul
Beoordeling 5/5
Lees verder
De lancering van Vitaminebooster, wat een mijlpaal. Gefeliciteerd!
Ann
Beoordeling 5/5
Lees verder
Jan is gedisciplineerd, erg hartelijk, lief en zorgzaam. Hij laat je het werk niet alleen doen. Hij blijft je volgen ook al laat je soms even niets van je horen.
Sander
Beoordeling 5/5
Lees verder
Je hebt er hard voor gewerkt Jan! Jou kennende gaat ook dit weer een groot succes worden.
Claudia
Beoordeling 5/5
Lees verder
Jan, ik ben dankbaar voor dit kleine gebaar dat een groot effect heeft en ik weet zeker dat ik niet de enige ben.
Britt
Beoordeling 5/5
Lees verder
Ik wil Jan bedanken voor zijn zeer interessante en nuttige online training, die ik nu nog dagelijks toepas in mijn beroep en opleiding.
Sanne
Beoordeling 5/5
Lees verder
Ik ben er nog niet maar het komt, kleine stapjes voor uit. Ik ben onderweg naar een Sanne 2.0!