Ontdek hoe jij meer energie kan hebben gedurende de dag zonder energiecrash...

Boost jouw gezondheid, energie en productiviteit binnen 4 dagen

Deel deze video met jouw vrienden en/of connecties:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Greenbooster

Wat is Greenbooster

Greenbooster is een natuurlijk energieboostend product op basis van pure ingrediënten, zonder extra (onnodige) kleur- en/ of smaakstoffen eraan toegevoegd. Greenbooster geeft je energie door te starten met jouw dagelijkse portie vitamine, mineralen, vezels en andere belangrijke nutriënten.

Waarom werkt Greenbooster

Je verandert je manier van het starten van jouw dag, waardoor je elke dag beter start en als vanzelf met meer energie je dag gaat opbouwen. Door het gebruik van natuurlijke energiebronnen zal je minder pieken en dalen in jouw energieniveau hebben waardoor je meer gedaan zult krijgen, jij je fitter zal voelen en meer energie zult hebben.

Hoe Greenbooster te gebruiken voor optimaal resultaat:

50ml water

Hardcore Greenbooster shot voor de smaakfanaat!

300ml water

Startup Greenbooster voor de rustige start

200ml melk

Smooth Greenbooster voor de smoothie-lovers

Welke ingrediënten hebben we gebruikt?

De groene must-have voor iedere ochtend!

Acacia vezel

Acacia vezel dient als voedsel voor de darmflora die de groei van goede darmbacteriën stimuleert. Daarnaast zorgen de vezels ervoor dat je je een vol gevoel krijgt, waardoor je niet te veel eet.

Tarwegras

Tarwegras is een uitstekende bron van veel vitamine A, C en E en ijzer, magnesium, calcium en aminozuren. Werkt cholesterol verlagend, reguleert de bloedsuiker, kan ontstekingen tegengaan, helpt bij gewichtsverlies

Groente & fruit extract

Groente & fruit extract is een extract van maar liefst zevenentwintig verschillende soorten groenten en fruit. Één gram Fruits & Greens extract bevat evenveel voedingsstoffen als 100 gram verse groenten en fruit.

Appel vezel

Appel vezels zijn goed voor het insulinegehalte door het langzaam vrijgeven van suikers in de bloedbaan en ze reinigen en ontgiften.

Spirulina platensis

Spirulina platensis heeft krachtige anti-oxidante en ontstekingsremmende eigenschappen, cholesterol helpen verlagen, de bloeddruk kan verlagen, vermindert de symptomen van hooikoorts, kan effectief zijn tegen bloedarmoede, meer controle van bloedsuiker, beschermt jouw hersenen en stimuleert de aanmaak van natuurlijke afweercellen.

Chlorella

Chlorella boost jouw immuunsysteem door de vitamine C, daarnaast is het ook een bron van vitamine B9 ofwel foliumzuur en speelt een rol bij de DNA-vorming en celdeling tijdens groei en ontwikkeling.

Lemon aroma

Lemon heeft een opwekkend, energiegevend aroma en bevordert een gevoel van lichtheid, opgewektheid en blijdschap.

Acerola poeder

Acerola-kersen zijn de rijkste natuurlijke voedselbron van vitamine C. Acerola-kersen bevatten tot 30-40 keer zoveel vitamine C als sinaasappels. Het ondersteunt het immuunsysteem.

Citroenzuur

Citroenzuur is een natuurlijk conserveermiddel en antioxidant.

Stevia 98% Rebo A

Stevia 98% Rebo A is een natuurlijke zoetstof onttrokken uit een honingkruid, wat geen calorieën en koolhydraten bevat waardoor het wel de zoetheid geeft, maar niet de bloedsuikerspiegel verhoogd.

Lactospore

De Lactospore verbetert de darmflora doordat overgroei van ziekmakende bacteriën wordt tegengegaan.

Digezyme

Digezyme enzymen helpen om koolhydraten, lactose, cellulosevezels, vetten en eiwitten af te breken. Ze zijn ook bestand tegen de werking van maagsappen.

Groene thee extract

De groene thee extract oxideert vet, zodat het lichaam vet makkelijker kan gebruiken als energiebron.

Druivenpit extract

Druivenpit extract heeft dankzij het gehalte aan voedingsstoffen en antioxidanten een zuiverende werking voor de bloedbaan. Het verwijderen van afvalstoffen uit het bloed wordt gestimuleerd, het bindweefsel van bloedvaten wordt versterkt en de bloedsomloop wordt hierdoor bevordert.

Policosanol complex

Policosanol complex draagt bij aan een normaal cholesterolgehalte waardoor het hart, bloedvaten en de bloedcirculatie op een veilige manier worden ondersteunt.

Natriumgluconaat

Natriumgluconaat is een zuurteregelaar voor de juiste pH-waarde in het product zodat jouw lichaam het optimaal kan verwerken.

Siberische ginseng extract

Siberische ginseng extract is vooral effectief bij het tegengaan van vermoeidheid en goed is voor de bloeddruk. En wordt al eeuwenlang in Azië toegepast om het immuunsysteem te stimuleren. De wortels van de bekende plant zijn goed voor de concentratie en geven extra energie.

Boost jouw gezondheid, energie en productiviteit binnen 4 dagen