Vitaminebooster webshop

Elke dag vernieuwde energie?

Vitaminebooster is een serie gezonde aanvullingen als ontbijt waarbij je werkt aan je weerstand door te starten met jouw dagelijkse portie vitamine, mineralen, vezels en andere belangrijke nutriënten. Zo verander je jouw manier van ontbijten, waardoor je elke dag beter start en als vanzelf met meer energie je dag gaat opbouwen. Binnen een maand heb je minder pieken en dalen in je eetpatroon en dus meer energie.

Jan Kreuk Vitaminebooster

Onze missie.

Vitaminebooster is voor iedereen die op natuurlijke wijze meer energie wil gedurende de dag. Zo ontzorgt Vitaminebooster bijvoorbeeld bij een gemakkelijke maar bovenal een gezonde start van de dag te hebben. Onze producten zijn zo ontworpen dat jij van alle gemakken voorzien bent of je nu bewuster wilt gaan eten, meer energie wilt, sportiever wilt zijn/worden, beter wilt herstellen van een workout of je medewerkers fitter wilt krijgen.

Biologische dagstart

Start elke dag met vernieuwde energie door het gebruiken van onze biologische producten. Géén onnodige kleur-, geur en smaakstoffen toegevoegd.

Haal meer uit je activiteit

Vermijd energiecrashes door het gebruik van de juiste producten die je lichaam en energiebalans voeden. Maak van jouw werkdag een feestje.

Niet goed geld terug

Ondanks dat wij onze uiterste best doen om de beste producten te ontwikkelen, kan het zijn dat iets niet bij je past. Geld terug zonder gezeur!

“Vitaminebooster startte als een droom om mensen te kunnen ondersteunen die op natuurlijke wijze meer energie willen gedurende de dag en daarnaast dat het gemakkelijk en snel te bereiden was.”

Jan Kreuk

Eigenaar Vitaminebooster.nl

vitaminebooster thee drinken

Wat is jouw doel?

Wij hebben de juiste expertise en de support voor jou en jouw doel

Vitaminebooster Groente Fruit

Ik wil gewicht verliezen zonder hongergevoel

Verlies gewicht door het bewuster omgaan met eten, zodat je daarnaast je energie behoudt gedurende de dag zonder hongergevoel en energiecrash

Vitaminebooster Hardlopen Man

Ik wil meer energie gedurende mijn drukke dagplanning

Creëer een stabiele energiebalans in een drukke dagplanning, een cruciaal punt voor voldoende energie gedurende de dag om productief te kunnen blijven werken

Vitaminebooster Boksen

Ik wil meer uit mijn dag en workouts halen

Verminder stress gedurende de dag en herstel optimaal van een workout dmv een flexibele energiebron zonder energieverlies of energiecrash

Greenbooster en een shake in de ochtend en middags, ‘s avonds normaal mee eten met het gezin. De eerste kilo’s vlogen er af en... Belangrijker nog: ik voelde me veel beter in m’n vel zitten.
rawpixel 1095818 unsplash.jpg
Saskia
Een moeder en docente

Gemiddelde resultaten van klanten:

+ 0 %
productieve uren
0 min
in de ochtend bespaard
0
minder energiecrashes