Vitaminebooster webshop

Doel: Ik wil gewicht verliezen zonder hongergevoel of energiecrash

Het ‘bewuster eten type’ is een wat gezetter persoon die graag op gewicht zou willen komen en blijven zonder het laten van een hapje en drankje en zonder het verplicht sporten. Ze hebben vaak al van alles geprobeerd van low-carb tot extreme diëten die op korte termijn resultaten gaven maar op langer termijn niet vol waren te houden. En door het tekort aan energie en door een knagend hongergevoel alsnog geen resultaten werden behaald. Ze hebben daardoor het gevoel dat de traditionele manier van gewicht verliezen voor hen niet werkt. En geeft daarom eigenlijk op om op gewicht te komen. Bij Vitaminebooster leren zij dat het verliezen van gewicht gaat om het bewuster omgaan met je eten, zodat je energie behoudt gedurende de dag zonder hongergevoel en energiecrash.

Welke producten zijn geschikt speciaal voor jou:

Losse producten:

Vitaminebooster pakketten:​

Onze 3 dagelijkse belofte:

Biologische dagstart

Start elke dag met vernieuwde energie door het gebruiken van onze biologische producten. Géén onnodige kleur-, geur en smaakstoffen toegevoegd.

Haal meer uit je activiteit

Vermijd energiecrashes door het gebruik van de juiste producten die je lichaam en energiebalans voeden. Maak van jouw werkdag een feestje.

Niet goed geld terug

Ondanks dat wij onze uiterste best doen om de beste producten te ontwikkelen, kan het zijn dat iets niet bij je past. Geld terug zonder gezeur!

Gemiddelde resultaten van klanten:

+ 0 %
productieve uren
0 min
in de ochtend bespaard
0
minder energiecrashes
Winkelwagen
Scroll naar top