Vitaminebooster webshop

Doel: Ik wil meer energie gedurende mijn drukke dagplanning

Het ‘meer energie type’ is een energiek en veelzijdig persoon. Overdag zijn zij aan het werk en aan het eind van de middag zijn zij moe. Ze zijn vaak ondernemend en omdat ze weten dat het goed werkt voor hen lopen ze elke week braaf hun rondje hard. Zij geven alles tijdens hun werk, waardoor zij snel vermoeid raakt. De ‘meer energie types’ hebben behoefte aan een stabiele energiebron zodat zij gedurende de dag niet instorten en meer uit hun dag kunnen halen. Bijkomend voordeel is dat zij met Vitaminebooster hun route kunnen voltooien en voldoende herstelt voor hun volgende run. Bij Vitaminebooster leren zij dat een stabiele energiebalans cruciaal is voor voldoende energie gedurende de dag om productief aan het werk te kunnen en zo ook hun wekelijkse hardloop run te kunnen lopen zonder energieverlies of energiecrash.

Welke producten zijn geschikt speciaal voor jou:

Losse producten:

Vitaminebooster pakketten:​

Onze 3 dagelijkse belofte:

Biologische dagstart

Start elke dag met vernieuwde energie door het gebruiken van onze biologische producten. Géén onnodige kleur-, geur en smaakstoffen toegevoegd.

Haal meer uit je activiteit

Vermijd energiecrashes door het gebruik van de juiste producten die je lichaam en energiebalans voeden. Maak van jouw werkdag een feestje.

Niet goed geld terug

Ondanks dat wij onze uiterste best doen om de beste producten te ontwikkelen, kan het zijn dat iets niet bij je past. Geld terug zonder gezeur!

Gemiddelde resultaten van klanten:

+ 0 %
productieve uren
0 min
in de ochtend bespaard
0
minder energiecrashes
Winkelwagen
Scroll naar top