Vitaminebooster webshop

Doel: Ik wil meer uit mijn dag en workouts halen

Dit is het ‘sportieve type’. Zij weten hoe belangrijk het is om stress te reduceren en op gewicht te blijven door het doen van (fitness) work-outs. Vaak zijn ze 4-5 keer per week in de sportschool te vinden, daardoor hebben zij een flexibele energiebehoefte. De ene keer willen zij een record verbreken en de andere keer gebruiken zij hun portie eiwitten om optimaal te kunnen herstellen. Bij Vitaminebooster leren zij hoe zij hun energiebalans zo kunnen inrichten dat zij gedurende de dag hun stress verminderen en hoe zij optimaal kunnen herstellen van een workout zonder energieverlies of energiecrash.

Welke producten zijn geschikt speciaal voor jou:

Losse producten:

Vitaminebooster pakketten:​

Onze 3 dagelijkse belofte:

Biologische dagstart

Start elke dag met vernieuwde energie door het gebruiken van onze biologische producten. Géén onnodige kleur-, geur en smaakstoffen toegevoegd.

Haal meer uit je activiteit

Vermijd energiecrashes door het gebruik van de juiste producten die je lichaam en energiebalans voeden. Maak van jouw werkdag een feestje.

Niet goed geld terug

Ondanks dat wij onze uiterste best doen om de beste producten te ontwikkelen, kan het zijn dat iets niet bij je past. Geld terug zonder gezeur!

Gemiddelde resultaten van klanten:

+ 0 %
productieve uren
0 min
in de ochtend bespaard
0
minder energiecrashes
Winkelwagen
Scroll naar top