Een kijkje achter de schermen: Interview met Jan, eigenaar Vitaminebooster.nl

Gepubliceerd door: Jan Kreuk

Interviewer: Welkom bij dit exclusieve interview met Jan Kreuk, de bevlogen eigenaar achter Vitaminebooster.nl! Jan, kun je ons vertellen hoe Vitaminebooster is ontstaan en wat jou heeft gemotiveerd om deze onderneming op te zetten?

Jan Kreuk: Dank je wel! Ik ben Vitaminebooster begonnen vanuit mijn passie om anderen te helpen een gezonder en vitaler leven te leiden. Als verpleegkundige zag ik in het ziekenhuis hoeveel invloed een gezonde levensstijl heeft op het welzijn van mensen. In eerste instantie kreeg ik een aanbod van een internationaal bedrijf om hun producten te verkopen, maar ik merkte al snel dat veel van de product inkomsten verdeeld werden als verkoop commissie over verschillende mensen, waardoor er minder overbleef voor productontwikkeling. Daarom besloot ik op zoek te gaan naar een manier om hoogwaardige producten op de markt te brengen die mensen echt zouden helpen. Door de succesvolle samenwerking met een Nederlandse fabrikant, lanceerde ik mijn eerste Vitaminebooster producten in mei 2020, die sindsdien mensen ondersteunt in hun streven naar een gezonde levensstijl. Zodoende help ik, naast mijn fulltimebaan als verpleegkundige, mensen die gezonder willen worden en doe dit door middel van de producten en persoonlijke adviezen.

Interviewer: Dat is geweldig om te horen, Jan! Het is bewonderenswaardig hoe je dit naast je veeleisende baan hebt kunnen doen. Kun je ons meer vertellen over je achtergrond en ervaring op medisch gebied?

Jan Kreuk: Absoluut! Ik heb inmiddels meer dan 12 jaar ervaring in het medische vakgebied als verpleegkundige. Mijn passie voor het verbeteren van het welzijn van mensen heeft me ertoe aangezet om constant te blijven leren en mijn kennis uit te breiden. Momenteel volg ik de studie HBO-V als aanvulling op mijn eerdere opleidingen, om nog beter te kunnen bijdragen aan het welzijn van anderen.

Interviewer: Indrukwekkend, Jan! Met jouw achtergrond is het duidelijk dat je een expert bent op het gebied van gezondheid en welzijn. Hoe zorg je ervoor dat Vitaminebooster alleen producten van topkwaliteit aanbiedt?

Jan Kreuk: Dank je! Het is inderdaad belangrijk om producten van topkwaliteit aan te bieden. Ik werk nauw samen met een team van absolute experts in hun vakgebied. We hebben sterke banden met gerenommeerde fabrikanten die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Daarnaast zorgt mijn getalenteerde grafisch vormgeefster ervoor dat onze product labels en advertenties professioneel worden vormgegeven.

Interviewer: Dat klinkt als een goed doordacht proces! Wat maakt Vitaminebooster uniek in vergelijking met andere vergelijkbare bedrijven?

Jan Kreuk: Wat ons echt onderscheidt, is het persoonlijke aspect. Bij Vitaminebooster stopt klantenservice niet bij het verzenden van pakketten. Ik ben altijd beschikbaar voor persoonlijk advies. Mijn team en trouwe klanten noemen me zelfs gekscherend “Jan de Vitamineman.” Ik hecht veel waarde aan direct contact met onze klanten, zonder tussenpersonen of wederverkopers. Het draait allemaal om het delen van mijn expertise en missie om anderen te helpen hun welzijn te verbeteren.

Interviewer: Dat is een geweldige filosofie, Jan! Het is duidelijk dat jullie bij Vitaminebooster een persoonlijke benadering hanteren. Tot slot, heb je nog een boodschap voor onze lezers?

Jan Kreuk: Zeker! Mijn boodschap is simpel: Jouw gezondheid is onze expertise én missie. Bij Vitaminebooster.nl kun je rekenen op hoogwaardige producten en persoonlijk advies. We willen jou helpen om een gezonde levensstijl te bereiken en te behouden. Samen werken we aan een beter welzijn!

Interviewer: Bedankt voor dit inspirerende gesprek, Jan! Het was een genoegen om meer te leren over jouw verhaal en de missie van Vitaminebooster.nl. We wensen je veel succes met je onderneming en de voortzetting van je waardevolle werk als verpleegkundige.

Jan Kreuk

Jan Kreuk

Sinds 2011 houd ik mij bezig met het welzijn van mensen. Als verpleegkundige ben ik betrokken bij de processen in en rondom het menselijke lichaam. Samen met een team van experts houd ik mij bezig met het creëren van hoogwaardige producten en het geven van persoonlijke adviezen aan klanten.

Deel deze blog:

Wij ondersteunen bij jouw gezonde start.

Bereid binnen 2 minuten jouw shake en krijg je al jouw vitamines, mineralen en essentiële bouwstoffen binnen, zodat je de gehele dag energiek en productief bent zonder energiecrash.

Winkelwagen
Open chat
1
Kan ik ergens mee helpen?
Scan de code
Welkom bij Vitaminebooster,
Mijn naam is Jan, eigenaar van Vitaminebooster.
Wie ben jij en wat kan ik voor je betekenen?