Over Vitaminebooster

Ondersteuning bij gezonde levensstijl, met expertise en persoonlijke aandacht

Welkom bij Vitaminebooster! Ik ben Jan Kreuk, enthousiast oprichter van dit bedrijf. Het is ontstaan uit mijn passie om anderen te ondersteunen bij een gezonde leefstijl.

Mijn verpleegkundige-achtergrond heeft mij geïnspireerd om een brug te slaan tussen medische expertise en persoonlijk gezondheidsadvies

Hoe Vitaminebooster startte

Mijn ondernemersreis begon tijdens mijn werk als verpleegkundige in een ziekenhuis. Daar zag ik de impact van gezonde gewoonten op het welzijn van mensen.

Ik kreeg een aanbod van een internationaal bedrijf om hun producten te verkopen. Het verdelingssysteem van financiële beloningen hield mij helaas weg van mijn oorspronkelijke doel: hoogwaardige producten aanbieden die mensen écht helpen. Ik besefte om dit doel te bereiken moet ik een andere weg inslaan. Daardoor ging ik op zoek naar een eigen manier, om mijn passie en expertise te bundelen en zo ontstond Vitaminebooster.

In mei 2020 lanceerde ik mijn eerste reeks Vitaminebooster producten, in nauwe samenwerking met een Nederlandse fabrikant, die strenge kwaliteitsstandaarden hanteert.

Dit was het begin van een reis waarin ik naast mijn fulltimebaan als verpleegkundige anderen ben gaan ondersteunen in hun streven naar een gezonde leefstijl.

Mijn medische expertise en toewijding

Met meer dan 12 jaar ervaring als verpleegkundige in het medische vakgebied, heb ik mijn kennis en passie voor gezondheid voortdurend uitgebreid. Momenteel werk ik op een intensieve chirurgische ziekenhuisafdeling en aan een innovatieproject om nog dieper inzicht te krijgen en nog beter te kunnen bijdragen aan het welzijn van anderen.

Mijn achtergrond als zorgverlener stelt mij in staat om te waarborgen, dat alle Vitaminebooster-producten precies zo worden samengesteld, dat ze de behoeften van het lichaam ondersteunen.

Onze Kernwaarden:

Kwaliteit, duurzaamheid en persoonlijke aandacht

1. Kwaliteit en expertise:
Kwaliteit staat voorop. Met jarenlange ervaring in de medische wereld heb ik diepgaande kennis van de invloed van voeding op gezondheid .

Onze producten zijn zorgvuldig samengesteld uit hoogwaardige voedingsstoffen die de gezondheid ondersteunen.

Samenwerking met experts in hun vakgebied zorgt ervoor dat wij uitsluitend producten aanbieden die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen.

2. Duurzaamheid en verantwoordelijkheid:
Door toewijding aan duurzaamheid willen wij een positieve impact op het milieu maken.

De keus voor eenvoudige verpakking beperkt afval en draagt bij aan een groenere toekomst.

Onze verantwoordelijkheid nemen wij serieus, dit bepaald de keuze voor duurzame oplossingen, in alle aspecten van onze bedrijfsvoering.

3. Persoonlijke aandacht en transparantie:
Het verschil maken wij met onze persoonlijke aandacht en ondersteuning.

Jan de Vitamine - Man, gepassioneerde eigenaar geeft professioneel advies op basis van je persoonlijke situatie. Zo maak je de juiste gezonde keus die aansluit bij jouw doel.

Wij zijn transparant en betrouwbaar in onze communicatie en bedrijfsvoering, zodat duidelijk is wat je kunt verwachten.

Betrouwbaarheid is de basis van verandering en continuering van jouw leefstijl met onze ondersteuning.

Onze missie:

Gezondheid en welzijn

Onze missie is om gezondheid en welzijn te bevorderen. Goede voeding en een gezonde leefstijl geeft energie. Deze vitaliteit is nodig bij alle drukte in privé en werk.

Onze visie:

Streven naar gezonde verandering

Wij blijven innoveren en werken samen met experts in hun vakgebied, continue op zoek naar perfectionering.

Met onze producten en advisering willen wij een gezonde, positieve bijdrage leveren aan de verandering naar en het vasthouden van een gezonde leefstijl.

Wij willen een toonaangevend merk zijn m.b.t. ondersteuning van gezondheid en welzijn. En bekend staan om hoogwaardige kwaliteitsproducten en persoonlijke service.

Wij ondersteunen bij jouw gezonde start.

Bereid binnen 60 seconden jouw shake en krijg je al jouw vitamines, mineralen en essentiële bouwstoffen binnen, zodat je de gehele dag energiek en productief bent zonder energiecrash.

Winkelwagen
Open chat
1
Kan ik ergens mee helpen?
Scan de code
Welkom bij Vitaminebooster,
Mijn naam is Jan, eigenaar van Vitaminebooster.
Wie ben jij en wat kan ik voor je betekenen?