Kwaliteit over kwantiteit – Doordachte verpakking bij Vitaminebooster

Gepubliceerd door: Jan Kreuk

Bij Vitaminebooster kiezen we voor kwaliteit ook als het om verpakken gaat. In deze blog de uitleg waarom gekozen is voor eenvoudige verpakking en een strak productlabel.

Eenvoudige verpakking, hogere kwaliteit

De kwaliteit van onze producten en de resultaten die ze opleveren zijn hoofdzaak. Dit zit in de producten en niet in de verpakking. Daarom is onze verpakking eenvoudig en functioneel. Onze energie zit in het samenstellen van hoogwaardige producten met de juiste voedingsstoffen, om de gezondheid te ondersteunen. Kostbare en kleurrijke verpakking werkt prijsopdrijvend.

Online verkoop en persoonlijk advies van Jan de Vitamine – Man

Wij adviseren en verkopen via ons online platform. Dit in tegenstelling tot fysieke winkels waar verpakking een belangrijk deel van het product-uitstraling is. Luxe verpakking is voor de verkoop noodzakelijk, is hier dus overbodig. Om jouw keus gemakkelijk te maken zijn onze producten op de site voorzien van uitgebreide informatie. Daarnaast kan Jan de Vitamine–Man het juiste persoonlijk advies geven.

Duurzamer door minder afval, lagere belasting van het milieu

Vitaminebooster kiest voor een goed afsluitbare recyclebare verpakking. Door geen keuze te maken voor een buitendoos, gevuld met kleinere (plastic) binnen-verpakking, besparen we verpakkingskosten. Ook neemt de hoeveelheid afval af. Zo voorkomen we met elkaar transport- en verpakkingsverspilling.

Jan Kreuk

Jan Kreuk

Sinds 2011 houd ik mij bezig met het welzijn van mensen. Als verpleegkundige ben ik betrokken bij de processen in en rondom het menselijke lichaam. Samen met een team van experts houd ik mij bezig met het creëren van hoogwaardige producten en het geven van persoonlijke adviezen aan klanten.

Deel deze blog:

Wij ondersteunen bij jouw gezonde start.

Bereid binnen 2 minuten jouw shake en krijg je al jouw vitamines, mineralen en essentiële bouwstoffen binnen, zodat je de gehele dag energiek en productief bent zonder energiecrash.

Winkelwagen
Open chat
1
Kan ik ergens mee helpen?
Scan de code
Welkom bij Vitaminebooster,
Mijn naam is Jan, eigenaar van Vitaminebooster.
Wie ben jij en wat kan ik voor je betekenen?