Ben jij op zoek naar een manier om je gezondheid een boost te geven?

Met The Green Vitamine Shot krijg je in één enkele shot een enorme dosis aan vezels en antioxidanten. Probeer The Green Vitamine Shot vandaag nog en geef je gezondheid de boost die het nodig heeft!

Een persoonlijke brief aan jou:

Aan: Jij, die op zoek bent naar een betere manier om meer groente, fruit en vezels dagelijks binnen te krijgen om je gezondheid te verbeteren

Lieve jij,

Hoe gaat het met je? Ik hoop dat het goed met je gaat en dat je vol energie zit! Ik wil je graag iets vertellen waar ik ontzettend enthousiast over ben. Ik heb namelijk hard gewerkt aan een product dat onze gezondheid op een eenvoudige en effectieve manier verbetert. Ik heb het over The Green Vitamine Shot, want met één enkele shot krijg je een enorme dosis aan gezonde vitaminen, mineralen, vezels en antioxidanten binnen!

Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om gezonde keuzes te maken in ons drukke bestaan, daarom wil ik dit product graag aanbevelen. The Green Vitamine Shot is namelijk een product dat met zorg is samengesteld en gemaakt van de beste, meest pure en biologische ingrediënten. Hierdoor weet je zeker dat je geen schadelijke stoffen binnenkrijgt en kun je gerust een shot nemen.

Dankzij de combinatie van de beste ingrediënten, waaronder groente & fruit extract, chlorella en appel vezel, wordt je lichaam optimaal ondersteund. Hierdoor krijg je niet alleen meer energie, maar ook een betere weerstand en een versterkt immuunsysteem. En dat is nog niet alles, The Green Vitamine Shot biedt ook tal van andere gezondheidsvoordelen, zoals verhoogde concentratie en mentale helderheid, verbetering van de spijsvertering, vermindering van vermoeidheid en uitputting, ondersteuning van de detoxificatie van je lichaam en versterking van je huid, haar en nagels.

The Green Vitamine Shot is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor het milieu. Het product wordt geleverd in recyclebare verpakkingen, zodat wij bijdragen aan een beter milieu voor nu en de toekomst.

Ik wil je zo graag overtuigen van de voordelen van The Green Vitamine Shot, daarom zou ik het fantastisch vinden als je het samen met mij zou willen uitproberen. Ik ben ervan overtuigd dat jij net zo enthousiast zult zijn als ik!

Laat me weten wat je ervan vindt.

Energieke groetjes,

Jan, Team Vitaminebooster

the green vitamine shot close up product

Over The Green Vitamine Shot:

Begin 2015 begon ik me meer te verdiepen in hoe voeding eigenlijk onderdeel uitmaakte van de hoeveelheid energie die mensen hadden. Als net gediplomeerd verpleegkundige wist ik veel van de menselijke organen en de meest voorkomende ziekte etc., maar van voeding?! Het bleek dat het onderhouden van een constante vitamine spiegel veel efficiënter is dan het hebben van korte hevige energie momenten. Op dat moment werd onder leiding van een team van experts Vitaminebooster geboren, met oa producten als de The Green Vitamine Shot ondersteunen we jou met een gezonde start van de dag met een enorme dosis aan gezonde vitaminen, mineralen, vezels en antioxidanten. Dankzij de combinatie van de beste ingrediënten wordt je lichaam dus optimaal ondersteund.

Wat kan ik verwachten?

Meer energie

Start elke dag met vernieuwde energie door een Green Vitamine Shot

Top spijsvertering

Verwerk je voeding beter door de ontwikkeling van juiste verteringssappen

Betere weerstand

Ondersteun je immuunsysteem met het beste middel: de juiste vitamines

Over de ingrediënten:

Acacia vezel

Acacia vezel dient als voedsel voor de darmflora die de groei van goede darmbacteriën stimuleert. Daarnaast zorgen de vezels ervoor dat je je een vol gevoel krijgt, waardoor je niet te veel eet.

Acerola poeder

Acerola-kersen zijn de rijkste natuurlijke voedselbron van vitamine C. Acerola-kersen bevatten tot 30-40 keer zoveel vitamine C als sinaasappels. Het ondersteunt het immuunsysteem.

Appel vezel

Appel vezels zijn goed voor het insulinegehalte door het langzaam vrijgeven van suikers in de bloedbaan en ze reinigen en ontgiften.

Chlorella

Chlorella boost jouw immuunsysteem door de vitamine C, daarnaast is het ook een bron van vitamine B9 ofwel foliumzuur en speelt een rol bij de DNA-vorming en celdeling tijdens groei en ontwikkeling.

Citroenzuur

Citroenzuur is een natuurlijk conserveermiddel en antioxidant.

Digezyme

Digezyme enzymen helpen om koolhydraten, lactose, cellulosevezels, vetten en eiwitten af te breken. Ze zijn ook bestand tegen de werking van maagsappen.

Druivenpit extract

Druivenpit extract heeft dankzij het gehalte aan voedingsstoffen en antioxidanten een zuiverende werking voor de bloedbaan. Het verwijderen van afvalstoffen uit het bloed wordt gestimuleerd, het bindweefsel van bloedvaten wordt versterkt en de bloedsomloop wordt hierdoor bevordert.

Groente & fruit extract

Groente & fruit extract is een extract van maar liefst zevenentwintig verschillende soorten groenten en fruit. Één gram Fruits & Greens extract bevat evenveel voedingsstoffen als 100 gram verse groenten en fruit.

Groene thee extract

De groene thee extract oxideert vet, zodat het lichaam vet makkelijker kan gebruiken als energiebron.

Lactospore

De Lactospore verbetert de darmflora doordat overgroei van ziekmakende bacteriën wordt tegengegaan.

Lemon aroma

Lemon heeft een opwekkend, energiegevend aroma en bevordert een gevoel van lichtheid, opgewektheid en blijdschap.

Natriumgluconaat

Natriumgluconaat is een zuurteregelaar voor de juiste pH-waarde in het product zodat jouw lichaam het optimaal kan verwerken.

Policosanol complex

Policosanol complex draagt bij aan een normaal cholesterolgehalte waardoor het hart, bloedvaten en de bloedcirculatie op een veilige manier worden ondersteunt.

Siberische ginseng extract

Siberische ginseng extract is vooral effectief bij het tegengaan van vermoeidheid en goed is voor de bloeddruk. En wordt al eeuwenlang in Azië toegepast om het immuunsysteem te stimuleren. De wortels van de bekende plant zijn goed voor de concentratie en geven extra energie.

Spirulina platensis

Spirulina platensis heeft krachtige anti-oxidante en ontstekingsremmende eigenschappen, cholesterol helpen verlagen, de bloeddruk kan verlagen, vermindert de symptomen van hooikoorts, kan effectief zijn tegen bloedarmoede, meer controle van bloedsuiker, beschermt jouw hersenen en stimuleert de aanmaak van natuurlijke afweercellen.

Stevia 98% Rebo A

Stevia 98% Rebo A is een natuurlijke zoetstof onttrokken uit een honingkruid, wat geen calorieën en koolhydraten bevat waardoor het wel de zoetheid geeft, maar niet de bloedsuikerspiegel verhoogd.

Tarwegras

Tarwegras is een uitstekende bron van veel vitamine A, C en E en ijzer, magnesium, calcium en aminozuren. Werkt cholesterol verlagend, reguleert de bloedsuiker, kan ontstekingen tegengaan, helpt bij gewichtsverlies

Samengevat:

Meer energie

Start elke dag met vernieuwde energie door een Green Vitamine Shot

Top spijsvertering

Verwerk je voeding beter door de ontwikkeling van juiste verteringssappen

Betere weerstand

Ondersteun je immuunsysteem met het beste middel: de juiste vitamines

Lang houdbaar

Door de poedervorm is het minimaal 1.5 jaar houdbaar

Versnelde ochtendroutine

Neem je shot in de ochtend of voeg het toe aan je favoriete ochtendsmoothie

Milieu vriendelijk

Recyclebare verpakking zo dragen wij bij voor nu en de toekomst

Bestel The Green Vitamine Shot:

De groene must-have voor iedere ochtend!

the green vitamine shot 1 pot

The Green Vitamine Shot

 34,95

Iedere pot bevat 30 porties
(voor 30 dagen)

Winkelwagen
Open chat
1
Kan ik ergens mee helpen?
Scan de code
Welkom bij Vitaminebooster,
Mijn naam is Jan, eigenaar van Vitaminebooster.
Wie ben jij en wat kan ik voor je betekenen?