Ben je op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om je dag te beginnen met voldoende proteïne?

Of zoek je een extra maaltijd of maaltijdvervanger die snel is te bereiden en smaakt naar meer? Waar wacht je nog op? Probeer het Quick Protein Meal vandaag nog en ervaar het verschil!

Een persoonlijke brief aan jou:

Aan: Jij, die op zoek bent naar een betere manier om meer eiwitten binnen te krijgen om je gezondheid te verbeteren en je lichaam op de juiste manier te verzorgen.

Lieve jij,

Hoe gaat het met je? Ik hoop dat het goed met je gaat en dat je vol energie zit! Ik wil je graag iets delen waar ik ontzettend enthousiast over ben: The Quick Protein Meal, een eiwitshake waar we de afgelopen jaren mee bezig zijn geweest om te ontwikkelen.

Weet je nog hoe we altijd zo druk zijn en hoe moeilijk het soms is om een gezonde en uitgebalanceerde maaltijd klaar te maken? The Quick Protein Meal is de oplossing! Het bevat de pureste kwaliteit wei-eiwitisolaten, ultra-gefilterde wei-eiwitconcentraat en wei-eiwithydrolysaat. Dit zorgt voor een optimale spreiding van eiwitten gedurende de dag en de verzadiging die je nodig hebt. Bovendien is The Quick Protein Meal gemakkelijk op te lossen en lekker om te drinken.

En het mooie is: The Quick Protein Meal is verkrijgbaar in verschillende heerlijke smaken, waaronder aardbei, banaan, vanille en chocolade! Zo zult je nooit vervelen van dezelfde smaak en heb je elke keer weer iets nieuws om uit te proberen. Het maakt het nog aantrekkelijker om het als ontbijt, als extra maaltijd te nemen of als vervanging van een maaltijd te gebruiken, zodat je je hele dag door op de juiste manier de juiste kwalitatieve benodigde eiwitten binnenkrijgt. 

Wat het product onderscheidt van andere proteïnepoeders op de markt is de smaak, structuur en kwaliteit. Wij garanderen dat je het Quick Protein Meal zult waarderen en dat het een onmisbare toevoeging zal zijn aan je dagelijkse routine. Ik weet zeker dat je het Quick Protein Meal net zo geweldig zult vinden als ik. Probeer het eens en ervaar het verschil! Ik ben ervan overtuigd dat je door het dagelijkse gebruik meer energie zult hebben, beter zult presteren en je lichaam op de juiste manier verzorgt zult houden.

Laat me weten wat je ervan vindt! Ik kan niet wachten om te horen hoe het je bevalt.

Energieke groetjes,

Jan, Team Vitaminebooster

The Quick Protein Meal schep vanille

Over The Quick Protein Meal:

Begin 2015 begon ik me meer te verdiepen in hoe voeding eigenlijk onderdeel uitmaakte van de hoeveelheid energie die mensen hadden. Als net gediplomeerd verpleegkundige wist ik veel van de menselijke organen en de meest voorkomende ziekte etc., maar van voeding?! Het bleek dat het onderhouden van een constante eiwitspiegel veel efficiënter is dan het hebben van snelle calorierijke maaltijden of diverse snackmomenten. Op dat moment werd onder leiding van een team van experts Vitaminebooster geboren, met oa producten als de The Quick Protein Meal ondersteunen we jou met een gezonde start van de dag met het binnenkrijgen van de juiste kwalitatieve benodigde eiwitten op de juiste manier.

Wat kan ik verwachten?

Net een milkshake

De unieke structuur maakt dat het poeder makkelijk en zeer romig oplost

Meer energie

Start elke dag met juiste kwalitatieve benodigde eiwitten en snel klaar ook

Optimaal spieronderhoud

Dagelijks hebben we 1,5 tot 2gr eiwit/kg nodig voor spieronderhoud

Géén tijd, is geen excuus meer

mg 4616 bewerkt
The Quick Protein Meal schep chocolade
mg 4546 bewerkt
mg 4501 bewerkt

Een druk leven brengt veel uitdagingen met zich mee, vooral op het gebied van gezonde voeding. Het is moeilijk om elke dag genoeg tijd te besteden aan het bereiden van een uitgebalanceerde maaltijd en het vinden van gezonde alternatieven onderweg kan nog moeilijker zijn. Daarom hebben wij The Quick Protein Meal ontwikkeld, de ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar snelle, gemakkelijke en gezonde proteïne.

Samengevat:

Net een milkshake

De unieke structuur maakt dat het poeder makkelijk en zeer romig oplost

Meer energie

Start elke dag met juiste kwalitatieve benodigde eiwitten en snel klaar ook

Optimaal spieronderhoud

Dagelijks hebben we 1,5 tot 2gr eiwit/kg nodig voor spieronderhoud

Versnelde ochtendroutine

Neem je shake in de ochtend of voeg het toe aan je favoriete ochtendsmoothie

Lang houdbaar

Door de poedervorm is het minimaal 1.5 jaar houdbaar

Milieu vriendelijk

Recyclebare verpakking zo dragen wij bij voor nu en de toekomst

Bestel The Quick Protein Meal:

De onmisbare eiwitrijke toevoeging aan je dagelijkse routine!

the quick protien meal aardbei

The Quick Protein Meal

 39,95

Kies je smaak:

Iedere pot bevat 30 porties
(1x per dag gebruiken betekent voorraad voor 30 dagen)

Winkelwagen
Open chat
1
Kan ik ergens mee helpen?
Scan de code
Welkom bij Vitaminebooster,
Mijn naam is Jan, eigenaar van Vitaminebooster.
Wie ben jij en wat kan ik voor je betekenen?