Waarom je The Green Vitamine Shot moet aanschaffen, voor een gezonde start van de dag

Gepubliceerd door: Jan Kreuk

Wil jij ook je dag starten met vernieuwende energie? Je ochtendritueel is van invloed op je energielevel gedurende de dag. Je kunt je energielevel een boost geven en energiecrashes voorkomen door The Green Vitamine Shot te nemen! Benieuwd naar de voordelen ervan? Lees dit blogartikel dan snel verder!

Natuurlijke voedingsstoffen

De formule van The Green Vitamine Shot wordt ook wel een superfood genoemd. De formule zit boordevol zorgvuldig geselecteerde natuurlijke voedingsstoffen. Dit bevat namelijk enzymen, vezels en mineralen!

Fruits & Greens 100:1

The Green Vitamine Shot bevat een extract van maar liefst zevenentwintig verschillende soorten groenten en fruit. Zo bevat één gram Fruits & Greens, evenveel voedingsstoffen als 100 gram verse groenten en fruit.

Maagvulling

Het eten van bladgroenten zorgt voor maagvulling. Je maag zal hierdoor sneller vol zitten en hierdoor eet je minder dan dat je anders zou doen. Zo kan je op een verantwoorde manier wat kilootjes afvallen, mocht dat je doel zijn!

Biologische dagstart

Door het gebruik van biologische producten, start je elke dag met vernieuwde energie. In onze producten worden geen onnodige kleur- geur en smaakstoffen toegevoegd. Je kunt hem ook met andere ingrediënten mengen voor de smaak, zoals met The Quick Protein Meal!

Haal meer uit je activiteit

Je kunt energiecrashes vermijden door de juiste producten te gebruiken, die je lichaam en energiebalans voeden. Maak van jouw werkdag een feestje!

Gemak

Binnen 2 minuten kun je jouw shake bereiden, die zorgt voor veel vitamines, mineralen en essentiële bouwstoffen. Dit ontzorgt bij een gemakkelijke maar ook gezonde start van de dag.

Resultaat (volgens klanten)

  • +2,33% meer productieve uren;
  • 25 minuten in de ochtend bespaard;
  • 8,7 minder energiecrashes

Dus boost nu je energielevel met The Green Vitamine Shot, zodat je je na een aantal dagen energieker zult voelen!

the green vitamine shot

Bestel nu jouw potten The Green Vitamine Shot (klik hier om te bestellen) >>

Jan Kreuk

Jan Kreuk

Sinds 2011 houd ik mij bezig met het welzijn van mensen. Als verpleegkundige ben ik betrokken bij de processen in en rondom het menselijke lichaam. Samen met een team van experts houd ik mij bezig met het creëren van hoogwaardige producten en het geven van persoonlijke adviezen aan klanten.

Deel deze blog:

Wij ondersteunen bij jouw gezonde start.

Bereid binnen 2 minuten jouw shake en krijg je al jouw vitamines, mineralen en essentiële bouwstoffen binnen, zodat je de gehele dag energiek en productief bent zonder energiecrash.

Winkelwagen
Open chat
1
Kan ik ergens mee helpen?
Scan de code
Welkom bij Vitaminebooster,
Mijn naam is Jan, eigenaar van Vitaminebooster.
Wie ben jij en wat kan ik voor je betekenen?