Waarom Vitaminebooster geen bestellingen gratis verstuurt: Onze transparante aanpak voor beste productkwaliteit

Gepubliceerd door: Jan Kreuk

Als gepassioneerde eigenaar van Vitaminebooster.nl is het mijn missie om hoogwaardige producten te leveren die een gezonde levensstijl ondersteunen. Onze online webshop staat garant voor gemak en kwaliteit. Ik wil graag uitleggen waarom we kiezen geen gratis verzending aan te bieden.

Verzending is namelijk niet gratis. Het is belangrijk om te beseffen, dat het versturen van pakketten werkelijk geld kost. Koeriersdiensten en verpakkingsmaterialen zijn serieuze uitgaven, die gemaakt worden bij de verzending.

Wij kunnen ook kiezen om de verzendkosten te verstoppen in de verkoopprijs. Dit vinden wij nadelig voor onze klanten. Zij bestellen meestal meer dan één product en betalen in die situatie dus meerdere keren de verzendkosten.

Onze keus heeft als voordeel, dat er bewuster besteld wordt. Veel klanten doen dit voor meerdere maanden tegelijk of in combinatie met andere. Zo voorkomen we met elkaar transport- en verpakkingsverspilling.

Met deze transparante aanpak bieden we onze klanten inzicht waarvoor betaald wordt. Zij delen onze passie voor gezondheid en vertrouwen op de kwalitatieve waarde van de producten.

Onze prioriteit ligt bij het aanbieden van de beste productkwaliteit, zonder concessies te doen. We werken nauw samen met gerenommeerde fabrikanten die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, en onze getalenteerde grafisch vormgeefster zorgt voor professionele product labels en advertenties. Alles in onze onderneming is doordacht, zodat we jou alleen de allerbeste producten kunnen aanbieden.

Geef jouw gezondheid de boost die het verdient en ervaar de kracht van onze zorgvuldig samengestelde producten. Samen werken we aan een gezonde levensstijl, ondanks een druk privéleven en /of overvolle agenda!

Jan Kreuk

Jan Kreuk

Sinds 2011 houd ik mij bezig met het welzijn van mensen. Als verpleegkundige ben ik betrokken bij de processen in en rondom het menselijke lichaam. Samen met een team van experts houd ik mij bezig met het creëren van hoogwaardige producten en het geven van persoonlijke adviezen aan klanten.

Deel deze blog:

Wij ondersteunen bij jouw gezonde start.

Bereid binnen 2 minuten jouw shake en krijg je al jouw vitamines, mineralen en essentiële bouwstoffen binnen, zodat je de gehele dag energiek en productief bent zonder energiecrash.

Winkelwagen
Open chat
1
Kan ik ergens mee helpen?
Scan de code
Welkom bij Vitaminebooster,
Mijn naam is Jan, eigenaar van Vitaminebooster.
Wie ben jij en wat kan ik voor je betekenen?