Een gezonde start van de dag: altijd een goed idee!

Gepubliceerd door: Jan Kreuk

Onmisbare basisproducten voor het beste ontbijt

Je kent het vast wel: iedere ochtend is het haasten, rennen, vliegen, vallen en weer doorgaan. Grote kans dat een goed ontbijt er dan zomaar bij inschiet. En dat is zonde, want een gezonde start is een essentieel onderdeel van een energieke dag! Gelukkig is Jan de Vitamineman er om jouw leven een stukje makkelijker te maken. Wat is het beste ontbijt voor als je weinig tijd hebt om iets in elkaar te flansen?

Van alle producten die ik in mijn webshop verkoop, vind ik The Green Vitamine Shot en The Quick Protein Meal de belangrijkste producten om in huis te hebben voor een gezonde start van iedere dag. Van deze artikelen is de één meer gericht op het bereiken en behouden van optimale vitaminelevels en de ander op het geven van een langdurig vol gevoel, waardoor je minder snel geneigd bent om te gaan snacken. Kortom: twee perfecte producten om aan je ontbijtgewoonten toe te voegen!

Green Vitamine Shot: met gemak een gezonde start

De Greens, zoals ik The Green Vitamine Shot vaak noem, zit stampensvol enzymen, vezels en andere met zorg uitgekozen voedingsstoffen. Denk aan superfoods als gerstegras (barley grass), spirulina en chlorofyl. Een uniek ingrediënt in dit product is Fruits & Greens 100:1. Dit is een extract dat uit welgeteld zevenentwintig verschillende soorten groenten en fruit bestaat. Om je even een indicatie te geven: met één gram van dit ingrediënt krijg je een hoeveelheid voedingsstoffen binnen die gelijkstaat aan die uit honderd gram verse groente- en fruitsoorten. Je kunt het maar binnen hebben!

Het mag duidelijk zijn dat The Green Vitamine Shot een echt paradepaardje van me is. Krijg jij regelmatig een shot van dit product binnen, dan zul je merken dat je metabolisme er ontzettend op vooruitgaat. Ook gaat je lichaam stoffen als vitamines, mineralen en goede oxidanten beter opnemen. Hierdoor heb jij weinig tot geen last meer van energiecrashes. En ook je huid kikkert er behoorlijk van op: afvalstoffen worden er namelijk op de juiste manier door afgevoerd en gaan niet meer door je poriën naar buiten.

Een heerlijk proteïne-ontbijt met The Quick Protein Meal

Ga je voor Proteins? Dan ontvang je de meest zuivere kwaliteit van wei-eiwitpoeder met ultragefiltreerd wei-eiwitconcentraat en wei-eiwithydrolisaat. De receptuur is op zo’n manier samengesteld dat het voor tachtig procent uit eiwit bestaat. En dat is ideaal voor een ontbijt: eiwitten zorgen er namelijk voor dat je het gevoel hebt dat je vol zit. Hierdoor grijp je veel minder snel naar ongezonde tussendoortjes en voel je je stabieler.

En dan heb je bij The Quick Protein Meal – zoals deze shake officieel heet – ook nog eens de keuze uit verschillende smaken zodat je ‘m helemaal kunt customizen naar jouw wens. Kies uit aardbei, banaan, chocolade of vanille en maak een feestje van jouw proteïne-ontbijt!

Mijn ontbijttips

Nu ben je met de Greens en Proteins al een aardig eindje op weg naar een gezonde start van je dag. Maar ik kan me voorstellen dat je nog een extra zetje nodig hebt om deze poeders om te toveren tot het beste ontbijt dat je in tijden hebt binnengekregen. Geen paniek: Vitaminebooster is er immers om jouw leven makkelijker te maken, niet moeilijker! ;-) En daarom heb ik een kant-en-klaar recept voor je klaarstaan, zodat jij helemaal los kunt gaan met The Green Vitamine Shot. Deze smoothie heet met recht de Gezonde Start Groene Smoothie en je vindt ‘m via deze link.

Enthousiast geworden? Snap ik! Ga het zelf uitproberen.

Heb jij ook een topper van een recept met The Green Vitamine Shot of met The Quick Protein Meal bedacht? Leuk! Laat het me vooral weten en wie weet zet ik ‘m online.

Bon appétit!

 

Jan Kreuk

Jan Kreuk

Sinds 2011 houd ik mij bezig met het welzijn van mensen. Als verpleegkundige ben ik betrokken bij de processen in en rondom het menselijke lichaam. Samen met een team van experts houd ik mij bezig met het creëren van hoogwaardige producten en het geven van persoonlijke adviezen aan klanten.

Deel deze blog:

Probeer het uit:

Wij ondersteunen bij jouw gezonde start.

Bereid binnen 2 minuten jouw shake en krijg je al jouw vitamines, mineralen en essentiële bouwstoffen binnen, zodat je de gehele dag energiek en productief bent zonder energiecrash.

Winkelwagen
Open chat
1
Kan ik ergens mee helpen?
Scan de code
Welkom bij Vitaminebooster,
Mijn naam is Jan, eigenaar van Vitaminebooster.
Wie ben jij en wat kan ik voor je betekenen?