Hoe Vitaminebooster startte

Bezig met gezondheid sinds 2011
Jan Kreuk Masker

Mijn naam is Jan Kreuk en sinds 2011 houd ik mij bezig met het welzijn van mensen. Als verpleegkundige en NLP Master Practitioner ben ik betrokken bij de processen in en rondom het menselijke lichaam. Zo stond ik tijdens de COVID-19 periode op een gesloten afdeling van positieve patiënten, waarbij ik lichaamsfuncties ondersteunde door oa. zuurstoftherapie, medicatie via het bloedvatenstelsel en patiënten stimuleerde in hun revalidatieproces.

Achtergrondinformatie

Begin 2015 begon ik me meer te verdiepen in de voedingsindustrie en startte in mijn eerste bedrijf in voedingssupplementen, waaruit in mei 2017 WOLFPT ontstond waarin ik me vooral focuste op het behalen van resultaten op fysiek lichamelijk gebied. Toen ik eind 2017 startte met de NLP Practitioner opleiding verlegde ik de focus naar het mentale gebied waarop veranderingen bij mensen plaatsvonden, oktober 2018 behaalde ik hierin de Master accreditatie.

Tot op dat moment dat ik mijn Master behaalde had ik veelal 1 op 1 sessies met klanten, maar door contacten te leggen werd ik ook steeds vaker gevraagd om voor groepen te spreken en/of trainingen te geven, wat ik maar al te graag deed en nog steeds met veel plezier doe.

Wat mijn interesse wekte was: “Ik zag vaak dat deelnemers na trainingen en/of workshops mega gemotiveerd waren om datgene wat ze geleerd hadden in de praktijk te brengen, al is de realiteit dat 98% nooit die optimale resultaten zal behalen.”

Resultaat telt

Ik stelde mijzelf de vraag: “Waarom behaalt maar 2% van die groep daadwerkelijk die resultaten en blijft dus 98% achter?

Na wat onderzoek en rondvragen was deze vraag makkelijk te beantwoorden:
In het moment van de training zijn we in een ‘peakflow-status’ waardoor we die resultaten behalen, maar na verloop van uren neemt die status af. Om weer in die flow te komen, gaan we gebruik maken van energieboosters, vaak energieboosters van synthetische bronnen zoals de welbekende energiedranken. Wat het probleem daarmee is, is dat ze je orgaanfuncties gaan ontregelen door korte hevige momenten je te voorzien van brandstof waardoor je je benodigde energie krijgt. Maar na dat moment valt die brandstofvoorziening weg en gaat je lichaam weer naar ‘normaalstand’, waardoor je lichaamsfuncties zich weer moeten corrigeren: denk bijvoorbeeld aan je bloedglucoseniveau ’s, hierdoor ontstaat de ook wel bekende ‘energiecrash’.

Natuurlijke boosters

Maar nu de gewenste situatie, want 2% van de deelnemers die optimale resultaten behaald, dat zijn dus vele die heel veel potentie laten liggen. Daarom luidde mijn vervolgvraag: “Is het mogelijk om met een natuurlijk product het energieniveau te verhogen/booster, zodat mensen gezonder, energieker en productiever kunnen zijn en daardoor betere resultaten zullen behalen, zonder een energy crash te ontwikkelen en/of te ervaren?”

Het bleek dat het onderhouden van constante vitamine spiegels veel efficiënter bleek te zijn dan de korte hevige energie momenten. Op dat moment werd Vitaminebooster geboren, met oa producten als de Greenbooster en de Nutribooster ondersteunen we jou met een gezonde start van de dag zonder een energiecrash te hoeven te ervaren.

Visie van Vitaminebooster:

Als Vitaminebooster stellen we kwaliteit boven kwantiteit, zodat de gebruiker daadwerkelijk de resultaten behaald met onze producten. Hierdoor zullen we niet zomaar producten op de markt brengen dan de producten die bewezen hebben te werken. Binnen de voedingsindustrie zijn er vele die producten verkopen omdat die bewezen hebben te verkopen en niet omdat ze daadwerkelijk resultaat geven. Als Vitaminebooster vinden we het daarom van uiterst belang dat we onze gebruikers voorlichten over de werking van de producten en waarom het werkt, zodat onze producten transparant zijn ook voor de ‘leek’.

Voor wie is Vitaminebooster?

Vitaminebooster is voor iedereen die op natuurlijke wijze meer energie wil gedurende de dag. Zo ontzorgt Vitaminebooster bijvoorbeeld bij een gemakkelijke maar bovenal een gezonde start van de dag te hebben. Zo ontbijt bijvoorbeeld Paul met 1 schep Greenbooster, 1 schep Nutribooster aardbei en 250ml aan melkproducten, even mixen en genieten maar! Onze producten zijn zo ontworpen dat jij van alle gemakken voorzien bent. Zo bereid jij binnen 2 minuten jouw shake en krijg je al jouw vitamines, mineralen en essentiële bouwstoffen binnen, zodat je de gehele dag energiek en productief bent zonder energie crash. Wees zoals Paul en bestel Vitaminebooster vandaag

Voor wie is Vitaminebooster niet?

  • Vitaminebooster is geen ‘quick-fix’ dus geen magisch drankje, wonder poedertje of wonderpil
  • Vitaminebooster is géén dieet, omdat wij geloven dat diëten niet het antwoord zijn op de vraag: ‘Hoe wordt ik gezonder?’
  • Vitaminebooster is op geen elke manier een vervanging voor een medische behandeling, die door een professional is voorgeschreven

De producten van Vitaminebooster zijn een vergemakkelijking binnen een gezonde en gebalanceerde start van de dag

Team Vitaminebooster:

Jan Kreuk Eigenaar Vitaminebooster

Jan

Eigenaar

Paul Ballieux

Paul

Marketing manager

Stefana

Stefana

Social media en training

Erwin Lagcher

Erwin

Personal trainer

Marianne Van Der Spek

Marianne

Voedingscoach

Jimmy Peek

Jimmy

(Kick)boks trainer

Vitaminebooster Avatar

Jouw naam hier?

(Functie)

Ben jij op zoek naar een betrouwbare (zakelijke) partner voor alle dagelijkse vitamines, mineralen en belangrijke nutriënten om deze zelf te gebruiken, jouw team te laten gebruiken of toe te voegen aan jouw/jullie assortiment?

Als Vitaminebooster kunnen wij onze producten op iedere locatie leveren waardoor er geen excuus meer is om een gemakkelijke en gezonde start te maken.

Mail ons: Info@vitaminebooster.nl

Start vandaag nog met Vitaminebooster

  • Al je dagelijkse vitamines, mineralen en belangrijke nutrienten
  • Ondersteuning bij productiever werken door natuurlijke energiebronnen
  • Genieten van je maaltijden zonder concessies
  • Bouwstoffen die er toe doen
  • Binnen 2 minuten klaar
Standaard Vanille