Hoe start jij jouw dag zonder energiecrash?

Mijn naam is Jan Kreuk en sinds 2011 houd ik mij bezig met het welzijn van mensen. Als verpleegkundige en NLP Master Practitioner ben ik betrokken bij de processen in en rondom het menselijke lichaam. Samen met een team van experts houd ik mij bezig met iedereen die op natuurlijke wijze meer energie wil gedurende de dag. Zo ontzorgt Vitaminebooster bij een gemakkelijke maar bovenal een gezonde start van de dag te hebben, ongeacht wat jouw doel is, zodat je jouw energie kunt behouden gedurende de dag zonder energiecrash.

Onze missie.

Als Vitaminebooster stellen we kwaliteit boven kwantiteit, zodat de gebruiker daadwerkelijk de resultaten behaald met onze producten. Hierdoor zullen we niet zomaar producten op de markt brengen dan de producten die bewezen hebben te werken. Binnen de voedingsindustrie zijn er vele die producten verkopen omdat die bewezen hebben te verkopen en niet omdat ze daadwerkelijk resultaat geven. Als Vitaminebooster vinden we het daarom van uiterst belang dat we onze gebruikers voorlichten over de werking van de producten en waarom het werkt, zodat onze producten transparant zijn ook voor de ‘leek’.

Resultaat telt.

Vitaminebooster bureau

De COVID-19 zorgvraag

Tijdens het eerste hoogtepunt was Jan werkzaam op een gesloten afdeling van COVID-19 positieve patiënten, waarbij hij lichaamsfuncties ondersteunde door oa. zuurstoftherapie, medicatie via de bloedvaten en patiënten stimuleerde in hun revalidatieproces.

De rest van het expertiseteam werkte thuis om de gezondheid van de klanten te waarborgen en constante vitaminespiegels te onderhouden ter voorkoming van de welbekende energiecrash.

Onze producten en diensten gaven aan duizenden mensen een gezonde start.

Begin 2015 begon ik me meer te verdiepen in hoe voeding eigenlijk onderdeel uitmaakte van de hoeveelheid energie die mensen hadden. Als net gediplomeerd verpleegkundige wist ik veel van de menselijke organen en de meest voorkomende ziekte etc., maar van voeding?!

Door me te verdiepen in de materie kwam ik er al snel achter dat ik me op de verkeerde manier had bezig gehouden met mijn energiebalans. Zelf was ik, als verpleegkundige, dus verre van het perfecte voorbeeld. Ik had namelijk altijd alleen maar energie gevraagd en eigenlijk helemaal niet de juiste voedingsstoffen teruggegeven. Vaak nam ik tijdens de maaltijden te weinig juiste voedingsstoffen waardoor ik tussen de maaltijden door ging snacken, waardoor de volgende maaltijd weer dezelfde situatie ontstond. Zodoende ging ik van energiepiek naar energiepiek met de onvermijdelijke energiecrash als gevolg.

Ik besloot dat dit moest veranderen. Zo startte ik elke morgen met het toevoegen van al de belangrijkste vitamines, mineralen en nutriënten. Na een aantal dagen begon ik me al energieker te voelen en was ik productiever zonder energiecrash. Ik begon mijn verhaal te delen via Social Media en in de lezingen die ik gaf. En wat hoorde ik tot mijn verbazing? Veel meer mensen hadden hetzelfde probleem en waren op zoek naar een ‘energiebooster’. Na wat onderzoek te hebben gedaan zag ik dat er op de markt al veel energieboosters waren, veelal synthetisch. Energieboosters die eigenlijk alleen de energycrash maar uitstelde, i.p.v. oploste. Daarom luidde mijn vraag: “Is het mogelijk om met een natuurlijk product het energieniveau te verhogen/booster, zodat mensen gezonder, energieker en productiever kunnen zijn en daardoor betere resultaten zullen behalen, zonder een energy crash te ontwikkelen en/of te ervaren?”

Het bleek dat het onderhouden van een constante vitamine spiegel veel efficiënter is dan het hebben van korte hevige energie momenten. Op dat moment werd onder leiding van een team van experts Vitaminebooster geboren, met oa producten als de Greenbooster en de Nutribooster ondersteunen we jou met een gezonde start van de dag zonder een energiecrash te hoeven te ervaren.

De producten van Vitaminebooster zijn een vergemakkelijking binnen een gezonde en gebalanceerde start van de dag

Ik hoop dat de producten onderdeel zullen uitmaken van je dagstart bij het behalen van jouw doelen

Mocht je vragen hebben, schroom niet ze te stellen!

Groetjes Jan Kreuk
Eigenaar Vitaminebooster.nl

In 3 stappen jouw gezonde start gerealiseerd

1. Bestel de producten

Kies een doel en bestel deze producten of stel je eigen pakket samen

2. Wacht op je pakket

Binnen 48u na bestelling leveren we jouw pakket op het door jouw gekozen adres

3. Begin jouw boost

Start de volgende ochtend met een hoogwaardig vitamine en energierijk ontbijt

Wij ondersteunen bij jouw gezonde start.

Bereid binnen 2 minuten jouw shake en krijg je al jouw vitamines, mineralen en essentiële bouwstoffen binnen, zodat je de gehele dag energiek en productief bent zonder energiecrash.

Winkelwagen
Scroll naar top